Handboek voedsel drogen - Claudia Kuyken & Jean Vanhoof

Claudia Kuyken en Jean Vanhoof zijn gebeten door deze milieuvriendelijke en duurzame manier om voedsel te bewaren. In dit handboek leren ze je alles over de technieken van het voedsel drogen. Met meer dan 100 beproefde recepten kan je meteen zelf aan de slag.

Lees de volledige omschrijving

Samenvatting

Claudia Kuyken en Jean Vanhoof zijn gebeten door deze milieuvriendelijke en duurzame manier om voedsel te bewaren. In dit handboek leren ze je alles over de technieken van het voedsel drogen. Met meer dan 100 beproefde recepten kan je meteen zelf aan de slag.
Wil je dat de kinderen alleen nog gezonde snoepjes eten en ze bovendien laten helpen om deze te maken? Heb je altijd gedroogd van gezonde en hartige of zoete "tussendoortjes" op tafel om naar hartelust van te snoepen zonder je zorgen te maken over schadelijke bewaarmiddelen? Heb je een eigen moestuin of koop je graag goedkope biologisch geteelde seizoensproducten? Ben je gewonnen voor de nieuwe "raw food" trend of eet je vegetarisch? Moet je diabeetvriendelijk koken of wil je glutenvrije maaltijden bereiden? Trek je de bergen in met een lichtgewicht-rugzak of ga je met de kinderen kamperen? Of neem je voor de zomervakantie graag een volledige voedselvoorraad mee in je camper?

Ben je "prepper" en wil je de voorraadkast vullen met het oog op een crisis? Of wil je gewoon besparen op je gezinsuitgaven of op een gezonde manier afslanken? Wil je zelf kruiden kweken en je eigen geneeskrachtige kruiden of keukenkruiden drogen om te gebruiken?
Dan moet je zeker met een voedseldroger aan de slag en is dit HANDBOEK VOEDSEL DROGEN ongetwijfeld iets voor jou.


Bestel hier het boek